در مرحله اول بادام ها را در ظرف مناسب ریخته و آب گرم روی آن بریزید این کار باعث می شود تا به راحتی بتوانید پوست قهوه ای روی بادام را جدا کنید. بعد از اینکه پوست بادام را جدا کردید آن را با رنده بسیار ریز به خوبی رنده کنید سپس در ظرف مناسبی بادام های رنده شده را بریزید و شیر و آرد برنج را به آن اضافه کنید دقت کنید که آرد برنج و بادام ها به خوبی در شیر حل شوند.
ظرف را روی حرارت بسیار ملایم شعله قرار دهید و چند دقیقه صبر کنید و بعد از ان شکر و آب را به قابلمه اضافه کنید و ان را خب با مواد قبلی مخلوط کنید دقت کنید که هم زدن را فراموش نکنید و مکرر این کار را در حین پخت انجام دهید.
بعد از 20 دقیقه حریره بادام فرزند دلبند شما آماده است (دقت داشته باشید روغن گفته شده برای نوزادان جهت افزایش کالری می باشد که از روغن زیتون هم می توانید استفاده کنید در صورت استفاده 3 دقیقه قبل از پایان کار به حریره اضافه کنید).